fredag 29. mai 2009

Klar for avreise !


Nok snakk, nå må jeg igang ! I morgen kl. 08.00 setter jeg meg på flyet til Tromsø/Honningsvåg, og hvis jeg får med sykkelen på flyet mitt fra Tromsø (Widerøe garanterer ikke) kan jeg begynne turen på ettermiddagen.

Den siste uka har nok familien merket at tankene mine har kretset mer og mer rundt dette "prosjektet", så tiden føles absolutt moden for avreise. Jeg gleder meg skikkelig, men er jo også spent på hvordan dagene blir framover.

Det var dager i begynnelsen av denne uka jeg fulgte med på langtidsvarselet for Nordkapp, men de meldingene var så fæle at det har jeg sluttet med. Jeg tar det som det kommer. Jeg har sett på tunnelen under fjorden fra Magerøya til Porsangerhalvøya som en litt skummel sak (4 km, 10 % stigning fra bunnen). Nå vurderer jeg den som en fin anledning til et strekk med oppholdsvær og uten kuling midt i mot... Lurer på om det går an å telte der ?

Planen er å begynne ganske pent og rolig, venne kroppen til å arbeide i timevis, og stoppe på hver Statoilstasjon med Statoilkoppen min (og da blir det vel fort en bolledeal også). Så får vi ta det derfra.

Samlet vekt på bagasjen ble 24 kilo, og det er ok. Selv må jeg ha tatt av nesten en halv kilo pga. ny sveis. Som dere ser av bildet er sykkelen klargjort for transport etter alle kunstens regler. Og nei, jeg har ikke med meg et hvitt kosedyr. Det er styret og setet som er polstret.

Takk til Harald for epost/sitat med schwung:

"...bort fra det evindelige jaget, den forvirrende larm, hvori vort liv saa alt for meget føres - komme ut i naturen, ut i det store rum."

Nansen

Jeg skal på en søndagstur i parken i forhold til det Fritjof holdt på med, men nå drar jeg !