søndag 31. mai 2009

Dag 2: Kåfjorden - Russnes - 77 km

Det stormer i Finnmark! Har syklet langs Porsangerfjorden i dag. Fremdriften er ikke all verden, men sånn blir det når det går mellom 6 og 8 km på flatene, en gang blåste jeg ut i grøfta. En kar i møtende bil stoppet opp, rullet vinduet litt ned, sa: stakkars dokker, rullet viduet opp igjen og kjørte videre. Ullhuene i bobilene smiler og vinker, og pratesyke Gunter fra Tyskland ville gjerne fortelle om sitt Narvik besøk for lenge siden, og høre om den billigste måten å komme inn på Nordkapp platået på. Er ellers spent på morgendagen. Utsatt område over til Alta, usikker på om det er lurt i denne vinden. Takk ellers for hyggelige hilsner på sms!


4 kommentarer:

  1. Magnus, Honningsvåg31. mai 2009 kl. 23:08

    Vel gjennomført start! Været er vanligvis roligere i Altaområdet og videre sørover mot Troms:-)Nå har dere i alle fall fått en smak av ekte nordnorsk "sommervær". Både jeg og Thomas var førøvrig godt fornøyde med å forlate Nordkapp pr.bil:-)

    SvarSlett
  2. Hyggelig å høre at du er i gang. Her sliter vi med varmen! Heldigvis lufter det litt i dag, sånn at turen til Kikut ikke ble altfor plagsom, det hjalp dessuten å komme i gang i 0900 tiden. Sola er ikke så sterk da.

    Det var sikkert lurt å sykle i den retningen du har valgt, nå sykler du i hvert fall mot varmere vær.

    SvarSlett
  3. Hei pappa nå har jeg lagt meg til som følger!

    SvarSlett
  4. Flott start Eirik! Den vinden er noe annet enn det vi syter over her sørpå. Har du forøvrig hatt følge? Du skriver i flertall i starten. Håper det føles godt å dra avsted og at den gode følelsen av å bare være på tur allerede er der.

    SvarSlett